Friday, June 29, 2012

HAPPY 20TH BIRTHDAY SUHANA SAMSUDDIN

Posted by FARAH at 12:54 AM

HELLO .. HYE .. ASSALAMUALAIKUM ..

pada tanggal 27.6.2012 haritu sahabat aku suhana samsuddin,

                                                Bandar Kuala Lumpur-20120127-00223

umurnya telah genap 20 tahun .. hahaha .. die dah tua .. die dah tu .. dah takde belas belas lagi dah .. bhahaha .. Open-mouthed smile  nasib baik birthday aku lambat lagi Open-mouthed smile huhu .. nampak tak aku lagi mude daripada kau ? hehehe … walaupun umur kau dah 20 tahun , badan kau tetap ,macam tu kan ? tak nak besar besar jugak kan … hahaha … sabar je la sue .. bersyukur dengan kurniaan tuhan ok … kikiki …

tahun lepas birthday kau sempat jugak la kami sekelas celebrate .. tapi tahun ni , tak dapat la nak celebrate .. sebab kau jauh nun disana ! tu lah kau .. siape suruh amek fastrack ?? kan dah jauh dgn kami Sad smile wuwuwuwuuu . sedih tau . kalau tak , boleh main baling2 telur+tepung kat kau .. kikiki Open-mouthed smile*terharu sangat sangat , teringat kisah tahun lepas*

aku ade beli hadiah untuk kau .. nanti kite jumpe , aku bagi .. ok ?

pesanan untuk suhana:

                    430412_3427443965707_1258530943_3491724_1249516433_n

aku doa kan kau berjaya dunia akhirat. dengar cakap orang tua ye suhana. jangan melawan cakap diorang. belajar rerajin, buat mak ayah kau bangga dengan kau ok. aku tahu kau boleh buat yg terbaik. kau pandai sue,jangan sia sia kan peluang yang ade. aku bersyukur sangat sebab dapat kawan macam kau. kau dah ajar aku macam macam sue. kau lah sahabat sejati aku sebab susah senang aku , kau mesti ade. kau banyak tolong aku,bagi nasihat kat aku,bagi semangat kat aku. terima kasih banyak banyak sue. aku harap persahabatan kite kekal hingga ke syurga. aku sayang kau Smile

                             542157_3842009569588_1258530943_3671037_550875047_n

0 orang suke baca entry saya:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 

♥ FarahFantasi ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea