Monday, December 5, 2011

" The Ultimate Year End Giveaway By Nisa Kay "

Posted by FARAH at 7:36 PM
Assalamualaikum
hye uolls ^_^
uolss sihat??
I semangat sesangat sangat tau pagi ni ,,,
haaa , meh meh sini I nak cite kat uols semua kenape I semangat sangat pepagi ni ...

I semangat sangat pepagi ni coz nak join contest " The Ultimate Year End Giveaway By Nisa Kay "
uolls tau tak hadiah die memang superb giler lah .. kalau uolls tengok,mesti tekejut berokk .. hehehe ..
uolls semua nak hadiah tuu ??? tunggu ape lagi ??? join la cepat .... mudah jeeee .... peluang di hujung jari anda .... anda hanya perlu menaip n promote sahaja !

first step : korang tulis tajuk ni " The Ultimate Year End Giveaway By Nisa Kay "

second step : korang letak gambar banner ni .

third step : letak kan semua link link sponsor untuk giveaway ni .
*kalau boleh , uolls follow lah belog belog sponsor ni and like lah fan page dioran*

IMPORTANT!!!
1) promote this entry coz ada hadiah untuk TOP REFFEREL tau ...
2) LIKE and TWEET link ni ..
3) uolls semua wajib buat step step ni tau ...

okay , itu sahaja ..
sangat mudah kan ?
ape tunggu lagi .... ????
JOIN LAHHHHHH :)

8 orang suke baca entry saya:

nabila azmi said...

hi...follow awk=)..

good luck=)..sy join ga nih gak=)

yana lyana said...

Good Luck, Awak!
:)

cik fafau said...

hehe :D
tenkiu .

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

cik fafau said...

ajeyy : tenkiu :)

Cik Rose Cute said...

follow sini...

zielah's blog here..!! said...

eh kamu menangla..tahniah ea..

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

Ajeyy Rawk

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 

♥ FarahFantasi ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea